1605 Views

Fra best til verst i OL

KAROLINE BJERKELI GRØVDAL Nummer syv på 5.000 og nummer ni på 10.000 meter. Har svært lite forventninger, men smeller attpåtil til med to personlige rekorder, og leverer best av samtlige norske utøvere.

November 28, 2017
Skrevet av:

admin

KAROLINE BJERKELI GRØVDAL
Nummer syv på 5.000 og nummer ni på 10.000 meter. Har svært lite forventninger, men smeller attpåtil til med to personlige rekorder, og leverer best av samtlige norske utøvere.

HÅVARD HAUKENES
Hvor kom den syvendeplassen fra? Ser ut som en av feltets mest rutinerte løpere med en kontrollert åpning, og henter plasseringer nesten hele løpet. Imponerende med personlig rekord på 3:46:33.

KARSTEN WARHOLM
Hadde Warholm hatt litt mer rutine hadde han sikret finalebillett, men den røk med knappest mulig margin. Endte som nummer ni, en plass bak finalen. Det så faktisk ut som han var på vei mot andreplass i semien, men han stivnet fullstendig og måtte gi tapt til slutt. Likevel er dette godt levert!

HENRIK INGEBRIGTSEN
Kunne hevdet seg langt høyere om han hadde vært skadefri og i toppslag, men det blir vanskelig når kroppen er lappet sammen. Når semi-finalen avgjøres på 1500-meteren er han langt unna, noe han er helt åpen om.

SONDRE NORDSTAD MOEN
En helt OK plassering med en god tid. 19. plass er ikke mye å rope hurra for, men Moen ble fjerde beste europeer, noe som er meget bra.

SVEN MARTIN SKAGESTAD
Hadde blitt nummer ni i finalen med lengden 62,45, men han kom akkurat ikke dit. Ender på den sure 13.-plas-sen som akkurat ikke gir finaleplass, men det er godkjent i det første OL. Godt levert!

ISABELLE PEDERSEN
Mye bråk før OL, men har hodet på rett plass når hun går rett til semifinale med 12,86. 12,88 i semifinalen er syv sure hundredeler unna finale, men absolutt godkjent av solstråla fra Bergen.

HEDDA HYNNE
2:01:64 ble resultatet i forsøksheatet, og da var det bare å vende nesen hjem. Klarte ikke å henge med da farten ble skrudd opp mot slutten, og misset finaleplass med et drøy sekund. Hun var nede på 2:00:94 i EM, så kunne absolutt ha vært i semifinale på en bra dag.

INGEBORG LØVNES
I OL ble hun utklasset, men Løvnes viser at hun hører hjemme på den store arenaen. Et snaut sekund bak persen med 9,44,85 – som dessverre er langt unna finale.

AMALIE IUEL
Langt under pari i forsøksheatet, og ryker ut allerede der. 56,75 er over sekundet svakere enn hennes norske rekord, og hadde holdt i massevis til semifinale. Det ble det ikke, og det er skuffende.

TONJE ANGELSEN
Dessverre et forferdelig mesterskap. River en gang før hun går over åpningshøyden1,80 før det blir rett ut på 1,85 – ni centimeter under kvalifiserings-høyden. Enkelt og greit ikke godt nok,

ERIK TYSSE
Avsluttet OL med kollaps, og forlot målområdet i rullestol. Det oppsummerer mye av OL for Tysse, som hadde en bekmørk dag på 20 kilometer kappgang, der han ble nummer 48.

FILIP INGEBRIGTSEN
Blir stående uten resultat etter diskvalifikasjon, og da må det bli terning 1. Så meget lovende ut, og kunne blitt farlig med lureløpet i finalen, slik det ble. Dessverre ble det aldri mer enn en håpløs manøver på oppløpssiden i OL.

EZINNE OKPARAEBO
Med 11,27 som årsbeste var det store spørsmålstegn rundt Okparaebo, som røk på hodet ut av OL på første dag. 11,43 var milevis unna å gå videre, og da var det bare å sette seg på flyet hjem igjen. Ikke godt nok.

JAYSUMA SAIDY NDURE
Et forferdelig løp av Ndure på 200 meter som ender helt sist i sitt heat med 20,78. Det er over fire tideler for sakte, og nytt fiaskomesterskap for «Jays».

.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy