3229 Views

Bli kjent med de to nye i NFIF-staben

To nye medarbeidere har begynt i Norges Friidrettsforbund. Bli bedre kjent med dem.

Mai 11, 2019
Skrevet av:

Kristin Roset

Linn Baarlid er engasjert som prosjektmedarbeider for TINEstafetten. Hun er 25 år gammel og kommer fra Lørenskog. I 2018 fullførte hun en master i Sport Management fra Norges Idrettshøgskole. Der jobbet hun som vitenskapelig assistent fram til hun startet i Friidrettsforbundet. I tillegg har hun jobbet som instruktør i Skiforeningen. Hun har også jobbet mye frivillig på idrettsarrangementer, blant annet som seksjonsleder Event Support i Holmenkollen Skifestival. Baarlid har bakgrunn som mellom og langdistanseløper fram til 15-16 års alder. Etter det stod langrenn i fokus, men fortsatte å løpe gate-og terrengløp.

 

TRIVES MED ARRANGEMENTSARBEID

På spørsmål om hvorfor hun ønsket denne stillingen, sier hun. –Stillingen som prosjektleder for TINEstafetten syns jeg er utrolig spennende. Jeg trives godt med arrangementsarbeid, da en virkelig kan se resultater av innsatsen man legger ned. I tillegg syns jeg det er veldig givende å kunne være med og tilrettelegge for aktivitet for barn og unge. Det gode samarbeidet mellom Friidrettsforbundet og TINE er også et spennende aspekt ved jobben, sier hun. Hun har gledet seg til å ta fatt på sin nye rolle. –Det å bli kjent med kollegene mine i forbundet, og til samarbeidet med de kreative menneskene i TINE har jeg gledet meg mye til. I tillegg gleder jeg meg til å se tusenvis av barn og unge vise idrettsglede under TINEstafetten 7. mai. Jeg tror og håper jeg kommer til å lære masse i denne stillingen.

 

LES OGSÅ: Omfattende endringer vedtatt, slik blir nye Bislett Games

 

TALENTUTVIKLER

Mange kjenner Mari Bjone fra friidrettsbanen. Nå er hun ansatt som ansvarlig for talentutvikling i forbundet. –Jeg har jobbet med undervisning, veiledning og kursing innen barne og ungdomsidrett og trenere til nå, så jeg føler denne stillingen passer meg godt. Jeg elsker å kunne være en som kan være med å utvikle de unge. Det gir meg mye energi og kunne bidra med både erfaringene og kompetansen jeg har i idrett, friidrett og som tidligere toppidrettsutøver, forteller Bjone som har vunnet 11 NM gull og i alt 18 NM- medaljer på 400 meter hekk, 400 meter og 100 meter hekk i perioden 1990 til 2002.

IN ACTION: Mari Bjone er ansatt som talentutviklingsansvarlig i Norges Friidrettsforbund. Her fra Europa-cup stevnet i Banska Bystrica i sine «gode gamle dager». FOTO: MORTEN HOLM / SCANPIX

 

Dette er sentraladministrasjonen i NFIF

Generalsekretær: Kjetil Hildeskor
Organisasjonssjef: Narve Heggheim
Økonomisjef: Berit Nøbben
Ansvar for marked og mosjon: Fredrik Samuelsen
Prosjektleder sponsor og marked: Steff en Aabel
Administrativ leder idrett: Arnhild Hartvedt
Toppidrettssjef: Erlend Slokvik
Utviklingsansvarlig (60%): Ståle Jan Frøynes
Ansvarlig friidrett for funksjonshemmede: Runar Steinstad
Lisens- og mosjonsansvarlig: Magnus Trosdahl
Prosjektleder TINEstafetten: Linn Baarlid
Barn og ungdom (vikariat til 1. mars 2019): Marius Igesund
Kompetanseansvarlig (60%): Veslemøy Hausken Sjöqvist
Utviklingsansvarlig ungdom (60%): Tonje L. Svenneby
Anleggskonsulent: Ole Petter Sandvig (20%)
Kommunikasjonssjef: Knut Skeie Solberg
Kommunikasjonsrådgiver (80 %): Morten Olsen
Økonomikonsulent (20%): Roar Uglem
Talentutviklingsansvarlig (60%): Mari Bjone

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy