1169 Views

Nye endringer på Diamond League-kalenderen – avlyst i Paris og Eugene

Arrangøren av Diamond League i friidrett opplyser at stevnene i Paris og Eugene er avlyst, mens Gateshead-stevnet utsettes til september.

September 07, 2020
ANNERLEDES SESONG: Årets Diamond League-sesong blir på ingen måte normal, men vi kan se frem til spennende fi ghter likevel. Kanskje fortetter Henrik Ingebrigtsen sin fl otte framgang? Her fra den solide 5000 meteren under Boysen Memorial-stev-net med tiden 13.19.65. FOTO: FREDRIK HAGEN NTB / SCANPIX
Skrevet av:

admin

En rekke stevner er blitt avlyst, utsatt eller endret som følge av koronapandemien.Planen er fortsatt at Diamond League-sesongen starter med et stevne i Monaco 14. august. Deretter venter et stevne i Stockholm senere i august og Brussel i starten av september.

Gateshead-stevnet har fått foreløpig konkurransedato 12. september, men denne er ikke endelig spikret. Opprinnelig skulle det engelske stevnet blitt arrangert 16. august. Senere skal de beste friidrettsutøverne innom Italia og Qatar samt Kina to ganger.

Årets Diamond League-sesong blir på ingen måte normal. Det blir i alt åtte konkurranser, men ingen utøvere samler Diamond League-poeng, og det blir ikke noe fi nalestevne i Zürich slik som vanlig.

Slik ser kalenderen ut*:

14. august: Monaco
23. august: Stockholm, Sverige
4. september: Brussel, Belgia
12. september: Gateshead, Storbritannia
17. september: Roma eller  Napoli, Italia
19. september: Shanghai, Kina
9. oktober: Doha, Qatar
17. oktober: Kina (sted ikke bestemt)
* I tillegg kommer de alternative stevnene Impossible Games (Bislett, 11. juni) og Inspiration Games  (Zürich, 9. juli), samt ytterligere et slikt stevne i Lausanne 2. september.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy