Nytt Friidrettsmagasin i trykk

I dag går utgave 3 av Magasinet Friidrett i trykk. Det har vært en glede å skrive om våre flotte norske utøvere, stevner, støtteapparat med mer. Vi har møtt...

I dag går utgave 3 av Magasinet Friidrett i trykk. Det har vært en glede å skrive om våre flotte norske utøvere, stevner, støtteapparat med mer.

Vi har møtt Arnhild Hartvedt på “hjemmebane”. Ja, der hun bruker mye av sin tid, og har gjort det i 37 år. Vi kaller henne “Friidrettens mor”, og det er ikke uten grunn. Vi har også laget et langt og dypt intervju med Eivind Henriksen, en kaster som savner sin kjære gode trener Einar Brynemo, men som har brukt hans genuine kompetanse best mulig i ettertid. Når kan vi se 80 tallet?

Vi har vært på Bislett Games og tatt mange flotte bilder, intervjuet Andrea og Vegard Rooth, Solveig Hernandez Vråle, Henriette Jæger og familien, vært i Stavanger og møtt Anne Brit Skjæveland og mye mer. Dere har noe å glede dere til.

Det skjer mye framover for våre norske friidrettsatleter. Juli er en måned for EYOF, EM for 20 og 23 år og i august og september venter ennå mer. Det er bare å følge med.

 

Kategorier
Aktuelt

RELATERTE