1315 Views

Snart er det NM terrengløp – se video fra løypa

Oktober 04, 2018
Skrevet av:

Kristin Roset

Bratsberg IL og Strindheim IL arrangerer NM terrengløp, lang løype 14.oktober.

Video av NM-løypa

De to klubbene Bratsberg og Strindheim IL samarbeider for å få til et best mulig mesterskap den 14.oktober. Og de er godt i gang med å fullføre årets terreng prosjekt. Årets løype for ungdommene, juniorene, seniorene og veteranene er tilnærmet klar.

–Det er bare å se på videoen over. Den viser hva som venter. Det blir en løype med en blanding av gress, grus, sti og noen stigninger som kommer til å kjennes, sier Terje Sliper som er en av de sentrale i arrangementskomiteen.

 

 

De to klubbene har hatt et godt samarbeid.

–Bratsberg IL stiller med arena og omgivelser, mens Strindheim IL stiller med arrangementserfaring. Det har blitt en god kombinasjon, forteller Sliper.

Foreløbig startliste

På spørsmål om de aller beste stiller opp, sier Sliper.

–Vi hadde håpet på Ingebrigtsen brødrene og Bjerkeli Grøvdal med flere på startstreken, men de har heller valgt å delta på Hytteplanmila. Det er litt synd siden dette er et nasjonalt mesterskap og kvalifisering til Nordisk på Island senere i høst.

Erlend Slokvik sier dette, om at de beste ikke stiller opp.

 

Erlend Slokvik til venstre. Foto: Scanpix

–For å være helt ærlig har jeg ikke oversikten annet en at jeg vet at Ingebrigtsen brødrene skal videre til høyden etter Hytteplanmila som er på veien til Gardermoen.

På spørsmål om hva han synes om at de beste ikke setter av tid til et NM i terrengløp, forteller han.

–Det er vanskelig å si, men jeg tror det begrunnes i at mange har treningspause i denne perioden, og noen reiser til høyden som Ingebrigtsen i dette tilfellet. Det å arrangere et mesterskap i oktober er tydeligvis ikke det enkleste, sier Slokvik. Han vil ikke utdype det mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy