1799 Views

Sondre forbedret sin egen norske rekord!

Juni 01, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Sondre Guttormsen forbedret den norske rekorden i stav til 5.81 natt til mandag norsk tid og han slettet da rekorden han satte i Tyskland for et par år siden. Guttormsen har vært i USA og trent i en lengre periode og dette har tydelig fungert godt for Vidar-utøveren. Guttormsen er nummer fire i verden i år og hopper han på tilsvarende nivå i OL i Tokyo kan han faktisk være med å kjempe om medalje.

Bror med nye pers

Sondres yngre bror Simen deltok også i stevnet og han forbedret persen til 5.50, som gjør at han er nummer seks i Norge gjennom alle tider. Kravet til fjorårets avlyste EM i Paris var på 5.60 og EM-deltakelse i München neste år er da absolutt realistisk for Simen. Dette var strålende levert av Guttormsens og en fantastisk avslutning på en sterk friidrettshelg.

Isabelle Pedersen med årsbeste

Isabelle Pedersen løp inn til 13.06 (1.2) på 100 meter hekk under Duval County Challenge natt til tirsdag norsk tid. BUL-løperen åpnet sesongen med 13.15 (2.1) for noen uker siden og viser da fremgang. OL-kravet på øvelsen er 12.84 og det er absolutt ikke umulig for kvinnen med norsk rekord på 12.72. Bergenseren jobber seg tilbake i konkurransemodus etter et 2020 der fokus lå på trening. Pedersen ble nummer syv i det andre heatet og måtte løpt på 12.96 for å komme seg til finalen, som ble vunnet av Britany Anderson på 12.59 (0.7).

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy