2804 Views

Sterke resultater av Grønstad, Kloster og Nordås

Mai 26, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Tobias Grønstad leverte et knall løp onsdag under Internationale Leichtathletik Meeting Anhalt i tyske Dessau-Rosslajalve. Grønstad ble nummer fire i løpet med 1:46.02 og forbedret dermed persen med 44 hundredeler. Han var tolv hundredeler bak EM-kravet og snaue sekundet bak VM-kravet. Grønstad er nå nummer seks i Norge gjennom alle tider.

Line Kloster løp 400 meter på sterke 51.93 da hun ble nummer fem under Meeting Iberoamericano. Vidar-løperen perset med snaue halvsekundet og var bare 29 hundredeler bak Amalie Iuels norgesrekord. Kloster var ikke langt bak EM-kravet på 51.70 og VM-kravet på 51.35 er heller ikke langt unna.

Line Kloster

Narve Gilje Nordås viser også at formen er god for tiden. Han imponerte med å vinne 1500 meter på solide 3:36.23. Sandnes-karen perset med nærmere tre sekunder og avanserte til en fjerdeplass i Norge gjennom alle tider, bak tre blad Ingebrigtsen. Han var 23 hundredeler bak EM-kravet og drøye sekundet bak VM-kravet.

GODT SAMARBEID: Inngangsbilletten til Team Ingebrigtsen foran denne sesongen betydde veldig mye for Narve Gilje Nordås. Og Gjert var ikke sein om å ta et nytt og avgjørende grep i jærbuens treningsarbeid. . FOTO: JON WIIK
Narve Gilje Nordås. Foto: Jon Wiik

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy