1394 Views

Strålende sesongåpninger!

Mai 30, 2021
!FRA STARTPOSISJON TIL KONTORPLASS: Vladimir teller ned tiden som fullsatsende friidrettsutøver. –Jeg er glad for at jeg har prioritert skole ved siden satsingen, så når jeg legger piggskoene på hylla venter det en mer normal arbeidsdag, forteller han.
Skrevet av:

Kristin Roset

Vladimir Vukicevic var nære norsk rekord på 110 meter hekk og Henrik Flåtnes og Jacob Boutera plasserer seg topp 10 i Norge gjennom alle tider etter strålende sesongåpninger i henholdsvis lengde og på 3000 meter hinder.

Vukicevic i form

Vladimir Vukicevic leverte sin klarte beste sesongåpning noensinne da han løp på 13.56 (0.5) på 110 meter hekk under et stevne i belgiske Oordegem. Han var bare tre hundredeler bak den norske rekorden han satte i Finland i fjor. Vidar-løperen løp på 13.66 (0.5) i første løp og viste at formen er meget bra, en forbedring av norsk rekord bør være mulig om kort tid. Hans klubbvenninne Line Kloster løp inn til 56.88 i sesongåpningen på 400 meter hekk da hun ble nummer tre og hun var et drøyt sekund bak pers.

SER FRAM TIL SOMMEREN: Vladimir skal angripe sesongen på samme måte som i fjor - med senkede skuldre og mye energi. Her på en av favorittarenaene: Bislett Stadion.
Vladimir på Bislett. Foto: Caroline Graham

Flåtnes og Boutera topp 10

Ull/Kisas Jacob Boutera imponerte stort på 3000 meter hinder i nevnte Oordegem lørdag kveld. Han ble nummer syv på 8:27.15 og perset med over 16 sekunder. Dette var Bouteras tredje løp på hinder noensinne, han er inne som nummer ni i Norge gjennom alle tider og var ikke langt bak OL-kravet på 8:22.00. Resultater.

 

FULL OPPVARTNING: Henrik Flåtnes tok turen til Trondheim denne helga for å trene med «Team Brissach». –Jeg får full oppvartning hjemme hos Frank, sier han.
Henrik Flåtnes. Foto: Kristin Roset

Tønsbergs Henrik Flåtnes fløy langt under et stevne på hjemmebane på lørdag. Han hoppet 7.86 (0.4) i lengde og perset med 20 centimeter. Flåtnes viste at hoppet ikke var noe blaff da han også hadde et hopp som målte 7.82 (1.4). Flåtnes var bare centimeteren bak Finn Bendixens norske U23-rekord fra 1971 og han er inne på en delt sjetteplass i Norge gjennom alle tider.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy