Du har satt deg et mål med konkurransen, du har trent i mange uker, måneder, ja kanskje år, for å prestere nettopp disse sekundene eller minuttene. Er du bevisst på at hva du spiser og drikker før du skal i ilden har mye å si for din prestasjon?
friidrett+
×
Logg inn for å lese
×
Glemt passord
INGVILL MÅKESTAD BOVIM Ingvill Måkestad Bovim er utdannet klinisk er nær ing s f ysiolog , i tillegg til å være mel-lomdistanseløper på internasjonalt topp-nivå. Hun innehar den norske rekorden på 800-meter (1:59,82), har deltatt i VM og dri-ver bloggen...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Er du allerede abonnent?
Som Abonnent Får du
Full tilgang til magasinetfriidrett.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive +artikler, reportasjer, tester og intervjuer
Eric Backman var av den typen som foretrakk brennevin framfor vin, og sigarer framfor sigaretter. I matveien var han ikke riktig så nøye. Med andre ord bortimot altetende....