Du har satt deg et mål med konkurransen, du har trent i mange uker, måneder, ja kanskje år, for å prestere nettopp disse sekundene eller minuttene. Er du bevisst på at hva du spiser og drikker før du skal i ilden har mye å si for din prestasjon?
friidrett+
×
Logg inn for å lese
×
Glemt passord
INGVILL MÅKESTAD BOVIM Ingvill Måkestad Bovim er utdannet klinisk er nær ing s f ysiolog , i tillegg til å være mel-lomdistanseløper på internasjonalt topp-nivå. Hun innehar den norske rekorden på 800-meter (1:59,82), har deltatt i VM og dri-ver bloggen...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Er du allerede abonnent?
Som Abonnent Får du
Full tilgang til magasinetfriidrett.no | Egen digital utgave + arkivsøk |
Tilgang til eksklusive +artikler, reportasjer, tester og intervjuer
– Det er litt uvant, men veldig deilig å være tilbake igjen, sier Jonathan Quarcoo, og smiler tilfreds. Med god grunn, for endelig ser den tunge motgangsperioden ut til...
2020 var et helt spesielt år for hele samfunnet, - også for våre friidrettsutøvere. Dessverre har ikke 2021 begynt så mye bedre. Vi er nysgjerrige på hvordan dette preger...
I hele koronaåret 2020 lengtet Elise Hoel Ulseth tilbake til studiestedet sitt i USA. Da hun endelig fikk reise over igjen i januar, oppnådde hun raskt framgangsrike resultater. Derfor...
– Vi føler vi har god hånd om det vi KAN ha kontroll på, sier Anita Bolstad Raa, prosjektleder for sommerens U23-EM på Fana stadion. Men uvissheten rundt den...